Приказани сви од укупно 13 резултата

Вишња (сируп) – Шишић

12,20 KM
Домаћи сок од вишње (сируп) – 1 литар100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Шишић - Требиње

Дивљи нар (сируп)- Гудељ

14,50 KM
Сируп од дивљег нара - 1 литар100% природан производПоријекло производа: Газдинство Гудељ - Требиње

Сируп за имунитет – Лојпур

9,20 KM
Сируп за имунитет - 0.2 литра100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Лојпур Ластва

Сируп од вишње – Гудељ

11,40 KM
Сируп од вишње100% природан производПоријекло производа: Газдинство Гудељ - Требиње

Сируп од дрењина – Лојпур

9,20 KM
Сок дрењине – сируп – 700мл.100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Лојпур – Ластва

Сируп од купине – Лојпур

9,20 KM
Сок купина – сируп – 700мл.100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Лојпур – Ластва

Сируп од малина – Лојпур

13,70 KM
Сируп од малина – сируп – 700мл.100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Лојпур – Ластва

Сируп од цвекле – Лојпур

9,20 KM
Сок цвекла – сируп – 700мл.100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Лојпур – Ластва

Сируп од шумске малине – Булајић

15,20 KM
Сируп од шумске малине - БулајићПроизвођач: домаћинство Булајић, НевесињеКоличина: 1 л.Састав: шумска малина, вода, шећер, лимунска киселинаРок трајања: 12 мјесеци

Сок вишња Мараска (сируп) – Шаренац

13,70 KM16,80 KM
Вишња Мараска - сируп - 750мл. - хладно цијеђен100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Шаренац - Требиње

Сок дивљи нар (сируп) – Поповић

12,20 KM
Дивљи нар - сируп - 750мл.100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Поповић

Сок од вишње и боровнице (сируп) – Рашевић

15,20 KM
Домаћи сок од вишње и боровнице (сируп) – 1 литар100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Рашевић - село Цицина

Сок од дивљег нара (сируп) – Сорајић

13,00 KM
Домаћи сок од дивљег нара (сируп) – 1 литар100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Сорајић - Требиње