Како куповати?

На следећм линку можете се упознати са детаљним поступком и условима куповине у нашој е-продавници.

Ко смо ми

Продавница ДОМАЋЕ хране “Herzeg House” налази се у центру Требиња, поред туристичког инфо центра. У продавници се нуде аутохтони херцеговачки производи: сиреви, пршут, мед, вина, чајеви, препарати израђени на биљној бази (мелеми, креме, етерична уља), те поврће и воће са овог поднебља… Објекат је јединствен у граду из разлога што се на малом простору може пронаћи све оно најбоље што ово поднебље нуди.

Садржај

Уколико отпремате слике на веб мјесто, требало би да избјегавате отпремање слика са угнежђеним подацима локације (EXIF GPS). Посјетиоци веб места могу да преузму и извуку податке о локацији са слика са веб мјеста.

Колачићи

Уколико оставите коментар на нашем веб мјесту, можете се изузети од снимања свог имена, адресе е-поште и веб мјеста у колачићима. Они су због ваше удобности тако да не морате да поново попуњавате своје детаље када оставите други коментар. Ови колачићи трају годину дана.

Уколико посјетите нашу страницу за пријављивање, поставићемо привремени колачић за одређивање да ли ваш прегледач веба прихвата колачиће. Овај колачић не садржи личне податке и одбацује се након вашег затварања прегледача веба.

Када се пријавите, такође ћемо поставити неколико колачића да бисмо сачували ваше информације пријављивања и ваше изборе приказа екрана. Колачићи пријављивања трају два дана, а колачићи могућности екрана трају годину дана. Уколико изаберете „Запамти ме“, ваша пријава ће трајати две седмице. Уколико се одјавите са свог налога, колачићи пријављивања биће уклоњени.

Када уредите или објавите чланак, додатни колачић ће бити сачуван у вашем прегледачу веба. Овај колачић не укључује личне податке и само одређује ID чланка који уређујете. Истиче након једног дана.

Са ким дјелимо ваше податке

Ако затражите ресетовање лозинке, ваша IP адреса ће бити укључена у е-пошту ресетовања.

Колико дуго чувамо ваше податке

Уколико оставите коментар, тај коментар и његови мета подаци се чувају неограничено. Ово је зато да бисмо препознали и аутоматски одобрили све коментаре које услиједе умести да их држимо у реду за преглед.

За кориснике који се региструју на наше веб мјесто (уколико их има), такође чувамо личне информације које доставе у свом корисничком профилу. Сви корисници могу да виде, уреде или обришу своје личне податке било када (изузев што не могу да промене своје корисничко име). Управници веб места такође могу да виде и уреде те информације.

Која права имате у односу на ваше податке

Уколико имате налог на овом веб мјесту, или сте оставили коментаре, можете да захтевате да примите датотеку са извезеним личним подацима које држимо о вама укључујући било које податке које сте нам доставили. Такође можете да захтевате да обришемо било које личне податке које држимо о вама. То не укључује било које податке које смо обавезни да држимо због административних, правних или безбедоносних разлога.

Где шаљемо ваше податке

Коментари посетиоца могу да буду провјерени кроз услугу аутоматског препознавања непожељних.