Како куповати?

Изаберите производ који желите да наручите из нашег мени категорија или уз помоћ претраживача ( иконица лупе) .

Одабиром количине и кликом на дугме “Додајте у корпу” жељени производ убацујете у своју корпу.

Са десне стране wеб прегледача појавиће се дио са корпом, међузбиром и дугметом „Плаћање“, ту можете да „Наставите куповину“ уколико желите да купите више различитих производа или да идете на “Преглед корпе”.

Уколико сте сигурни у своју одлуку и кликнете на дугме “Плаћање” долазите на страницу касе гдје попуњавањем празних поља форме за поруџбину формирате своју поруџбину, те кликом на дугме “Наручите” наручивање је завршено.

Уколико сте се предомислили и желите да замијените количине, можете то урадити кликом на линк „Погледајте корпу“, затим Вам се отвара нови прозор гдје можете извршити промјену “Количине”, затим клик на дугме „Ажурирање корпе“ или да избришете неки артикал из корпе, кликнете на дугме “X”, затим клик на дугме „Настави са плаћањем“идете на страницу касе.

Послије провјере да ли у својој корпи имате све производе које желите да купите, треба да кликнете на дугме „Настави даље“. Појавиће се празна форма, гдје је потребно уписати Ваше податке за испоруку пакета, затим клик на дугме “Пошаљи поруџбину” и наручивање је завршено.

Уколико нађете неку грешку, кликом на дугме “Назад” у Вашем wеб претраживачи можете се вратити на претходну страну.

Такође куповину можете по истом поступку завршити и кликом на иконицу касе у менију одмах поред иконице за претрагу (лупа), гдје добијате исти кориснички мени који је описан у горњем поступку.

Подсјећамо наше драге купце, да се може десити повремена несташица појединих производа из нашег асортимана. У том случају благовремено ћемо Вас контактирати, да би потврдили све појединости.

Ваша поруџбина

Овде ћете видети информације о Вашој поруџбини (назив артикла, међузбир, начин и цијену доставе и укупну цијену).

Потврду о успјешној куповини ћете добити путем електронске поште,  коју сте уписали при наручивању.

У случају неслагања, нејасноћа или у вези додатних информација, контактираћемо Вас на телефон или  ћемо Вам послати е-маил, због што брже реализације куповине и доставе.