Приказани сви од укупно 3 резултата

Краљевско уље за масажу – Љекобиље

7,80 KM
Краљевско уље за масажу са својим пажљиво одабраним састојцима дјелује, прије свега ароматерапијски. Користи се као природни релаксанс који доприноси обновљању енергије, ослобађању напетости и стреса. Уједно, својим богатим састојцима његује, храни и штити кожу. Чини је меком и глатком, остављајући здрав и свјеж изглед коже.

Лаванда уље за масажу – Љекобиље

6,90 KM
Уље за масажу од лаванде је природно уље које опушта мишиће и делује умирујуће на нервни систем. Користи се као природни релаксанс који доприноси ослобађању напетости и стреса. Уједно, својим састојцима негује, храни и штити кожу. Чини је меком и глатком, остављајући здрав и свеж изглед коже. Лаванда помаже и код несанице тако што пружа осјећај смирености.

Уље за масажу од смиља – Љекобиље

7,60 KM
Уље за масажу од смиља је природно уље божанственог мириса које својим богатим састојцима делује против слободних радикала и значајно утиче на производњу колагена. Побољшава микроциркулацију и детоксизацију коже. Уједно делује антисептички, негује, храни и штити кожу, чинећи је меком и глатком. Оставља здрав и свеж изглед коже. Такође, делује опуштајуће и умирујуће.