Приказани сви од укупно 2 резултата

Ликер трњина – Рашевић

12,20 KM
Ликер од трњина 100% природан производ Поријекло производа: Домаћинство Рашевић. село Цицина

Трњина (сируп) – Рашевић

15,20 KM
Домаћи сок од трњине (сируп) – 1 литар 100% природан производ Поријекло производа: Домаћинство Рашевић - село Цицина