Приказани сви од укупно 19 резултата

Јабука и крушка (сируп) – Рашевић

15,20 KM
Домаћи сок од јабуке и крушке (сируп) – 1 литар100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Рашевић - село Цицина

Матични сок – дивљи нар – Дабић

13,00 KM
Херцеговац - матични сок од дивљег нараКоличина: 750 мл.100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Дабић Требиње

Сируп од бровнице – Булајић

15,20 KM
Сируп од борвнице – Булајић Произвођач: домаћинство Булајић, Невесиње Количина: 1 л. Састав: боровница, вода, шећер, лимунска киселина. Рок употребе:

Сируп од дрењина – Лојпур

9,20 KM
Сок дрењине – сируп – 700мл.100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Лојпур – Ластва

Сируп од купине – Лојпур

9,20 KM
Сок купина – сируп – 700мл.100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Лојпур – Ластва

Сируп од малина – Лојпур

13,50 KM
Сируп од малина – сируп – 700мл.100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Лојпур – Ластва

Сируп од цвекле – Лојпур

9,20 KM
Сок цвекла – сируп – 700мл.100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Лојпур – Ластва

Сок вишња Мараска (сируп) – Шаренац

12,20 KM15,20 KM
Вишња Мараска - сируп - 750мл. - хладно цијеђен100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Шаренац - Требиње

Сок дивљи нар – Поповић

13,00 KM
Дивљи нар - Матични сок - 750мл.100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Поповић

Сок од вишње и боровнице (сируп) – Рашевић

15,20 KM
Домаћи сок од вишње и боровнице (сируп) – 1 литар100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Рашевић - село Цицина

Сок од дивљег нара (матични) – Сорајић

15,20 KM
Домаћи сок од дивљег нара (матични) – 1 литар100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Сорајић - Требиње

Сок од дивљег нара (сируп) – Сорајић

13,00 KM
Домаћи сок од дивљег нара (сируп) – 1 литар100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Сорајић - Требиње

Сок од зове – Шупић

12,20 KM
Домаћи сок од зове - 1 литар100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Шупић, село Добромани

Сок од јабуке (матични) – Шупић

6,10 KM
Домаћи сок од јабуке (матични) – 1 литар100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Шупић, село Добромани

Сок од нане – Шупић

12,20 KM
Домаћи сок од нане - 1 литар100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Шупић, село Добромани

Сок од пелина – Шупић

12,20 KM
Домаћи сок од пелина - 1 литар100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Шупић, село Добромани

Трњина (сируп) – Рашевић

15,20 KM
Домаћи сок од трњине (сируп) – 1 литар100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Рашевић - село Цицина

Херцеговац сок од дивљег нара (сируп) – Дабић

14,50 KM
Сируп од дивљег нара - Херцеговац - 1 литар100% природан производПоријекло производа: Газдинство Ђорђо Дабић - Требиње

Црна мурва и купина (сируп) – Рашевић

15,20 KM
Домаћи сок од црне мурве и купине (сируп) – 1 литар100% природан производПоријекло производа: Домаћинство Рашевић - село Цицина