Приказан један резултат

Мелем од менте – Вера

10,60 KM
Мелем од менте - ВераСастав: мацерат менте у уљу сјеменики грожђа, shea butter, природни дјевичански восак, етерично уље менте.Након отварања производ чувати на собној темепратури.