Приказани сви од укупно 4 резултата

Јабуковача – Старовић

29,30 KM
Екстра домаћа ракија од јабуке 700 мл. Производи и пуни: „Дестилерија Старовић“ – Самобор – Гацко

Мармелада јабука и мрква – (Рашевић)

9,20 KM
Мармелада јабука и мрква 100% природан производ Поријекло производа: Домаћинство Рашевић. село Цицина

Ракија од јабуке – Старовић

4,40 KM
Ракија од јабуке - чокаљ 40мл. Производи и пуни: "Дестилерија Старовић" - Самобор - Гацко

Сок од јабуке (матични) – Шупић

6,10 KM
Домаћи сок од јабуке (матични) – 1 литар 100% природан производ Поријекло производа: Домаћинство Шупић, село Добромани